Om 3element

Bli bedre kjent med 3element – din nye leverandør av elementbygg i høy kvalitet!

Det er mange fordeler ved å bygge et bygg i elementer fra 3element. Ikke bare tar det forholdsvis kort tid fra man bestemmer seg til man faktisk kan flytte inn i et, det er også relativt rimelig i forhold til tradisjonelle eneboliger, ikke minst på grunn av måten de blir bygget på – både på fabrikk og gjennom effektivisert prosess på byggeplassen.

Fabrikkbygde elementbygg har en hurtigere produksjonslinje som muliggjør hastighetsbesparende prosesser, samt bedre utnyttelse av materialer som benyttes.

En annen fordel vi har er veldig gode innkjøpsavtaler som tillater oss rimelige priser på elementer som til syvende og sist er kunden som nyter godt av.

Kvalitet – Produsert i Åseral

3element benytter materialer av høy kvalitet i sin produksjon i Åseral, vest agder. Videre er elementene produsert under ideelle forhold innendørs med jevne temperaturer, og man har full kontroll med hele produksjonslinjen.

Vi legger stor vekt på kvalitet i vår leveranse, og stiller derfor høye krav til leverandører av byggevarer.

Hovedleverandør av all trelast er Øvrebø Kassefabrikk AS. De har flere tiår med erfaring fra byggebransjen og leverer alltid kvaliteten som forventes.

Det skal være trygt å kjøpe et elementhus fra 3element – og ikke minst: Det skal være prisgunstig.

10b

Øvrebø Kassefabrikk leverer våre materialer

Skreddersydde løsninger, etter dine behov

Vi leverer alle typer bygg i elementer og skreddersyr elementer etter kundens behov.

Vi har valgt å ikke ha huskatalog, men heller et utvalg av husmodeller til inspirasjon, siden vi vektlegger skreddersydde løsninger utviklet etter kundens egne ønsker.

Noen av fordelene ved å bygge med 3element AS

  • Norskproduserte elementer
  • Skreddersydde løsninger
  • Rimelig pris
  • Kort leveringstid
  • Innendørs produksjon
  • Høy kvalitet i leveranse